ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΣΩΜΑΤΙΩΝ

Μάιος 20, 2020
Ακολουθήστε ή Μοιραστείτε τα νέα μας:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

Σε απάντηση της προτάσεως σας, για συνένωση των σωματείων Μ. Ε. Σ. Μαραθώνα, Α. Ο. Κ. Αναγέννηση Γραμματικού και Α. Σ. Καλλίμαχος σε ένα μεγάλο σύλλογο, υπό την ομπρέλα του ΜΕΣΜΑ, σας ενημερώνουμε ότι το Δ. Σ. Του Α.Σ Καλλίμαχος συνεδρίασε και όντας σε πλήρη απαρτία, αφού συζητήσαμε με όλες τις λεπτομέρειες την πρόταση αυτή, καταλήξαμε ομόφωνα ότι, στην παρούσα φάση κάτι τέτοιο δεν είναι κάτι στο οποίο θα θέλαμε να συμμετάσχουμε ως Σύλλογος.


Ο σύλλογός μας διανύει τον 3ο του χρόνο με επιτυχία. Προς το παρόν θεωρούμε ότι σαν νέος Σύλλογος πρέπει να βασιστούμε στις δικές μας δυνάμεις και να μείνουμε ανεξάρτητοι, καθώς έχουμε ακόμα να δώσουμε πολλά στα παιδιά μας και στον αθλητισμό γενικά, αλλά και συνεχίζοντας τις κοινωνικές μας δράσεις.

Συμμετέχοντας σε έναν Σύλλογο μαμούθ, αν γίνει αυτή η συνένωση, πιστεύουμε ότι θα δημιουργηθούν ομάδες Α, Β και Γ κατηγορίας, και εκ των πραγμάτων θα γίνει διαχωρισμός των παιδιών, κάτι που είναι αντίθετο με την δική μας φιλοσοφία, καθώς μας ενδιαφέρει πρωτίστως ο Αθλητισμός και όχι ο Πρωταθλητισμός.


Ευχαριστούμε τον ΜΕΣΜΑ και προσωπικά τον κ.Κοτταρίδη για την αναγνώριση της έως σήμερα καλής δουλειάς μας ως Σύλλογο και για την πρότασή του αυτή και ελπίζουμε φυσικά ότι θα συνεχιστεί και στο μέλλον η καλή, μέχρι τώρα, συνεργασία που έχουμε και με τους δύο άλλους συλλόγους με τους οποίους δραστηριοποιούμαστε στη ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα και του Γραμματικού, προς το κοινό όφελος της άθλησης και της κοινωνικοποίησης των αθλητών και αθλητριών μας μέσα απ τις αρχές της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι.

Με εκτίμηση,
Για τον Α.Σ Καλλίμαχος Μαραθώνα
Λιούτα Αικατερίνη
Σαφρά Γεωργία
Φώτσης Κωσταντίνος
Αμάτι Λουλζίμ
Μπούσουλας Παναγιώτης
Οθωνας Φλάμπουρας
Χροναίος Δημήτρης.

Ακολουθήστε ή Μοιραστείτε τα νέα μας: