Ανασκόπηση Χειμώνα-Καλοκαίρι έτους 2019

Οκτώβριος 26, 2019
Ακολουθήστε ή Μοιραστείτε τα νέα μας:

Ας θυμηθούμε κάποιες από τις ιδιαίτερες στιγμές του τέλους της περσινής σεζόν (Χειμώνας-Καλοκαίρι 2019)

20.1.2019:
Την αντίστοιχη ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Στύρων φιλοξένησε η ομάδα Τζούνιορ Αγοριών μας στο κλειστό γήπεδο Καβαρνού, σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας εν όψη του Τουρνουά της ΕΣΚΑ της Άνοιξης! Και οι δύο ομάδες πρόσφεραν θέαμα αλλά και ουσία, κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα της εξέδρας!

22.1.2019:
Με την ομάδα του Αστέρα Μαραθώνα Νέας Μάκρης συναντήθηκε σε φιλικό αγώνα παγκορασίδων η ομάδα μας στο κλειστό γήπεδο Καβαρνού, σε έναν πολύ όμορφο αγώνα που χαρήκαν εξ ίσου οι αθλήτριες, αλλά και οι πολυπληθείς φίλοι των δυο ομάδων που τον παρακολούθησαν!

6.2.2019:
Πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του Αντρέα Παπαγεωργίου, περιελάμβανε η προπόνηση της ομάδας Τζούνιορ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, με τη συμμετοχή και μεγαλύτερων ηλικιακά αθλητριών του Συλλόγου.

19.2.2019:
Ιδιαίτερη τιμή και χαρά μας έδωσαν όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες του Συλλόγου, οι γονείς τους, τα μέλη του Δ. Σ. και οι προπονητές μας που παρευρέθηκαν στην κοπή της πίτας μας για φέτος, καθώς και όλοι οι καλεσμένοι μας που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου, αναλυτικά:
Ο πρόεδρος του Δ. Σ. της ΕΣΚΑ Γιάννης Αλεξόπουλος, ο Ταμίας της ΕΣΚΑ Σπύρος Μπάκουλας, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κοροβέσης, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Στάμος, η πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ Αναστασία Χάιδω Ευαγγελύου Ρίζου, το μέλος του Δ. Σ. της ΚΕΔΜΑ Νίκος Ζουμπουρλής, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Μαραθώνα Στέργιος Τσίρκας, ο επικεφαλής Δημοτικής παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Χατζηγιάννης, ο δημοτικός σύμβουλος Μάνος Γεωργάτος, ο υποψήφιος βουλευτής Αττικής Δημήτρης Τσανικλίδης, ο πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & κηδεμόνων του Δήμου Μαραθώνα και υποψήφιος δήμαρχος Βαγγέλης Κυπαρίσσης, ο τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Μάκρης Κωνσταντίνος Μεταξωτός, ο πρόεδρος των εθελοντών δασοπυροσβεστών Δήμου Μαραθώνα και υποψήφιος δημοτικής σύμβουλος Ματθαίος Καραμολέγκος, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Χρύσινας, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αγγελής, ο υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο Γραμματικού και πρώην κοινοτάρχης Γραμματικού Θανάσης Δημητράκης, ο υποψήφιος για το τοπικό συμβούλιο Γραμματικού Νίκος Ζεγγίνης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Γραμματικού Γεωργία Ζία, το μέλος του Δ. Σ. του Α. Ο. Κ. Αναγέννηση Γραμματικού Κάκαρη Ελένη, το μέλος του Δ. Σ. του Α. Σ. Ροδόπολης Μελίνα Τσαντικίδου, η εκπρόσωπος του ΚΑΠΗ Γραμματικού Φωτεινή Γερασιμάτου.
Ευχαριστούμε επίσης θερμά όλους τους δωροθέτες της λαχειοφόρου αγοράς μας και όσους ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδες μας αγοράζοντας λαχνούς και όπως πέρσι έτσι και φέτος, οι τυχεροί ήταν πολλοί!

5.4.2019:
Η ομάδα των Τζούνιορ κοριτσιών μας έκανε ντεμπούτο στην έδρα της για το πρωτάθλημα Τζούνιορ κοριτσιών, καθώς το Σάββατο 6 Απριλίου υποδέχτηκε την ομάδα του Α. Ο. Αγίου Νικολάου Παλλήνης στο κλειστό του Καβαρνού στις 19.00.

6.4.2019:
Σε συνέχεια των καλών εμφανίσεων για την ομάδα Τζούνιορ Κοριτσιών μας, τη συγκεκριμένη μέρα στην έδρα μας στο κλειστό γήπεδο του Καβαρνού, η ομάδα διακρίθηκε. Ένα μεγάλο μπράβο στα κορίτσια μας κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους στηρίζουν αυτή μας την προσπάθεια!

5.6.2019:
Ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της στο Τουρνουά Τζούνιορ Κοριτσιών της ΕΣΚΑ, η ομάδα Τζούνιορ Κοριτσιών μας πέτυχε τις περισσότερες νίκες έναντι όλων των αντιπάλων της, 7 νίκες και μια μόνον ήττα. Με τις καταπληκτικές της εμφανίσεις στο γήπεδο, κέρδισε από όλους τον θαυμασμό και την αναγνώριση της ανωτερότητας και της ποιότητάς της σαν ομάδα, και πέτυχε απόλυτα τον στόχο της, κάτι που ίσως φαινόταν πολύ αισιόδοξο στο ξεκίνημα της προετοιμασίας της και ακόμη πιο δύσκολο, αν αναλογιστούμε ότι ο Α. Σ. Καλλίμαχος Μαραθώνα διανύει τον τρίτο του μόλις χρόνο ζωής. Ωστόσο, η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ακαδημία των κοριτσιών μας και ο σχεδιασμός των ανθρώπων του Συλλόγου έχουν ήδη αποφέρει καρπούς. Μπράβο στην ομάδα Τζούνιορ Κοριτσιών μας, το μέλλον σας ανήκει. Μπορείτε μαζί να πετύχετε ακόμη περισσότερα στην πορεία κι είμαστε όλοι περήφανοι για σας!

26.8.2019:
Ξεκίνησε την προετοιμασία της νέας σεζόν (2019-2020) η ομάδα Μίνι-Κορασίδων μας! Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας που πραγματοποιείτε στο Στάδιο Μαραθώνα έγινε υπό την καθοδήγηση του γυμναστή μας Ανδρέα Παπαγεωργίου. Στο τέλος της εβδομάδας, τα κορίτσια μας μπήκαν στο γήπεδο με τον προπονητή Κώστα Φώτση.

Ακολουθήστε ή Μοιραστείτε τα νέα μας: