111

Ανασκόπηση του έτους 2018

Οκτώβριος 26, 2019
Ακολουθήστε ή Μοιραστείτε τα νέα μας:

Ας θυμηθούμε κάποιες από τις όμορφες στιγμές του έτους 2018

14.3.2018:
Το 2ο Πασχαλινό Basketball Camp του Καλλίμαχου είναι γεγονός! Με μεγάλο χορηγό την εταιρεία Βίκος, αλλά και με την υποστήριξη όλων των αθλητών, φίλων, γονέων και προπονητών, καταφέραμε μια ακόμα γιορτή του Μπάσκετ!
Οι προπονητές που συνεργάστηκαν με τον Σύλλογό μας για την προπόνηση των παιδιών ήταν οι: Βελτσιστας Γιώργος, Βεληνιάτης Σπύρος, Γεωργακόπουλος Γιώργος, Δημητρέλης Κώστας, Δημογιαννοπούλου Αντα, Διαμαντής Μιχάλης, Καλογερόπουλος Χρήστος, Καλογιάννης Τάσος, Καργιάννης Γιάννης, Κότσιφα Μαρία, Μαργέτης Κώστας, Μικράκη Χρύσα, Μπακαλάκη Αγγελική, Ξενάριος Βασίλης, Τσιρος Γιώργος και από τον Καλλίμαχο Μπάτσκα Μαρία, Φώτσης Κώστας, Χριστόπουλος Κώστας.

13.5.2018:
Φουλ ήταν η αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο αυτό για τα τμήματά μας, αφού η ομάδα Τζούνιορ Αγοριών μας την προηγούμενη μέρα σε ματς που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις, αντιμετώπισαν στο Καπανδρίτι τον τοπικό Α.Π.Ε.Σ., ενώ αυτή την ημέρα οι Παμπαίδες μας είχαν φιλική αναμέτρηση με τον Αετό Αφιδνων στο κλειστό γήπεδο Καβαρνού κι αμέσως μετά, η ομάδα Τζούνιορ κοριτσιών μας σε αγώνα απέναντι στον Γ. Σ. Αγίας Παρασκευής που πρόσφερε συγκινήσεις σε ένα ματς-ντέρμπι βγαλμένο απ τα παλιά!
Νωρίτερα είχαν επισκεφτεί τον Σύλλογό μας και είδαν τους αθλητές και τις αθλήτριες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, οι φυσικοθεραπευτές Χρήστος Μαρκούτης και Έλενα Τσιάβου στους οποίους ο Σύλλογός μας οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις υπηρεσίες τους

26-27.5.2018:
Ο Σύλλογός μας διοργάνωσε 2ήμερη εκδρομή της ομάδας Τζούνιορ κοριτσιών για φιλικούς αγώνες στη Δυτική Αττική με τις ομάδες του Α. Ο. Πανελευσινιακός και του Γ. Α. Σ. Μάνδρας.

Ακολουθήστε ή Μοιραστείτε τα νέα μας: