Ανασκόπηση του έτους 2017

Οκτώβριος 26, 2019
Ακολουθήστε ή Μοιραστείτε τα νέα μας:

Ας θυμηθούμε τις σημαντικές στιγμές του έτους 2017

21.4.2017:
Μια υπέροχη φωτογραφία σε μια όμορφη στιγμή! Όλοι μαζί με τα παιδιά, αποχαιρετούμε αυτή την υπέροχη εμπειρία που ζήσαμε στο Πρώτο μας Καμπ σαν Καλλίμαχος. Ευχαριστούμε όλους τους προπονητές που αφιλοκερδώς έδωσαν στα παιδιά πολύτιμες μπασκετικές συμβουλές και τα προπόνησαν. Ευχαριστούμε όλα τα στελέχη, τους ομαδάρχες, τον υπέροχο Chef Στέφανο που ακούραστα μας τάιζε, φυσικά τους φύλακες της Κατασκήνωσης του Δήμου Αθηναίων και τον Δήμο που μας την παραχώρησε, τους γονείς που βοήθησαν χωρίς κούραση στις καθημερινές ανάγκες, τον Dj Μπάμπη για το όμορφο πάρτι, τους Συλλόγους του Βαρνάβα και του Προμηθέα που συνδιοργανώσαμε αυτό το event, τον ακούραστο Κώστα Φώτση, την ψυχή της παρέας!!

4.6.2017:
Ο Σύλλογός μας βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία ενός νέου τμήματος! Του αθλήματος Πέτανγκ (εδαφοσφαίριση) !
Ένα νέο σχετικά άθλημα που μας παραπέμπει ωστόσο σε όμορφες αναμνήσεις των παιδικών μας παιχνιδιών με τους βόλους!
Η παρουσίαση του στους φίλους του Συλλόγου μας έγινε την Κυριακή 11 Ιουνίου το απόγευμα.

27.11.2017:
Τα κορίτσια μας, πρώτη τους χρονιά, βρέθηκαν στην 5η θέση του ομίλου.

10.12.2017:
Η coach Μαρία Κότσιφα ήταν παρούσα αυτήν την ημέρα στην προπόνηση του τμήματος κορασίδων, έδειξε στα κορίτσια την τεχνική του σουτ και μίλησε μαζί τους. Η επιτυχημένη coach διοργανώνει στην κατασκήνωση Ranch το Χριστουγεννιατικό Camp της και είναι πάντα κοντά στον Α. Σ. Καλλίμαχος Μαραθώνα, στηρίζοντας την προσπάθεια μας!

23.12.2017:
Τελευταίο ματς εντός έδρας για την ομάδα μας, για το έτος 2017, και υποδεχτήκαμε στο κλειστό γήπεδο του Καβαρνου την ομάδα του Α. Ο. Καλλιτεχνούπολης . Πολλά μπράβο στις αθλήτριες και των δυο ομάδων για τις άμορφες στιγμές που προσέφεραν ζεσταίνοντας την παγωμένη από το αποψινό ψύχος ατμόσφαιρα!

Ακολουθήστε ή Μοιραστείτε τα νέα μας: